Szolgáltatásaink

Ha minket választasz, nem fogsz csalódni

Rugalmasak vagyunk, szolgáltatásainkat mindig az igények szerint szabjuk. Fiatalos lendületünket átültetjük a gyakorlatba, jó hangulat és a minőségi munkavégzés jellemzi tevékenységünket.

Sörkóstolók

Rendszeresen tartunk sörkóstolókat. Ezek jellemzően nagyon jó hangulatban telnek. Saját söreink mellett a kézműves sörvilág legjelesebb képviselőit szoktuk bemutatni tematikus módon. Hol a történelem felől megközelítve, hol sörtípusokat megvizsgálva. Általában tesztfőzeteinkkel is meglepjük  a nagyérdeműt. Ha részt vennél sörkóstolónkon, kövesd híreinket, ahol friss információkkal várunk.

Rendezvények

A helyi fesztiválok elengedhetetlen résztvevői vagyunk. Emelett igyekszünk megjelenni minél több országos rendezvényen is. Söreink jó pár esküvőn is megtalálhatóak voltak, így aztán tovább fokozták a hanguatot. Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a mi sörünk folyjon a csapból, akkor nyugodtan keress bennünket, egy közös kóstoló kíséretében megbeszéljük a  részleteket.

Kiszállítás - Sörcsap bérbeadás

Söreinket bárhol megkóstolhatod az ország területén, ha a közelben laksz, kiszállítjuk, ha távolabb akkor csomagként megküldjük. Ha pedig tartanál egy komolyabb bulit, akkor ne habozz, rendelj hordót, adunk hozzá csapot is!

Csapatépítés

Unalmasak a bowlingozások? Esetleg kipróbálnátok valami mást a szimulátorok helyett? Belegondoltál, hogy milyen lehet a munkatársakkal együtt sört főzni? Vagy csak szimplán közösen sört kóstolni? Programjaink könnyen alakíthatók az elképzelésekhez, keress bennünket bátran.