Barion Pixel

Szolgáltatásaink

Ha minket választasz, nem fogsz csalódni

Rugalmasak vagyunk, szolgáltatásainkat mindig az igények szerint szabjuk. Fiatalos lendületünket átültetjük a gyakorlatba, jó hangulat és a minőségi munkavégzés jellemzi tevékenységünket. Keress bennünket emailben a hajnalisorfozok@gmail.com-on vagy telefonon a+36205944451 vagy +36307317084 számon.

Légy te is partnerünk!

Vendéglátóhelyed van? Esetleg tervezel nyitni egyet? Erre mi is nyitottak vagyunk, keress fel minket bátran! Söreinket hordós és dobozos kiszerelésben is rendelkezésedre bocsájtjuk. Ha szeretnél egy jó helyet, akkor a mi söreinknek is ott a helye!

Sörkóstolók

Rendszeresen tartunk sörkóstolókat. Ezek jellemzően nagyon jó hangulatban telnek. Saját söreink mellett a kézműves sörvilág legjelesebb képviselőit szoktuk bemutatni tematikus módon. Hol a történelem felől megközelítve, hol sörtípusokat megvizsgálva. Általában tesztfőzeteinkkel is meglepjük  a nagyérdeműt. Ha részt vennél sörkóstolónkon, kövesd híreinket, ahol friss információkkal várunk.

Rendezvények

A helyi fesztiválok elengedhetetlen résztvevői vagyunk. Emelett igyekszünk megjelenni minél több országos rendezvényen is. Söreink jó pár esküvőn is megtalálhatóak voltak, így aztán tovább fokozták a hanguatot. Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a mi sörünk folyjon a csapból, akkor nyugodtan keress bennünket, egy közös kóstoló kíséretében megbeszéljük a  részleteket.

Kiszállítás - Sörcsap bérbeadás

Söreinket bárhol megkóstolhatod az ország területén, ha a közelben laksz, kiszállítjuk, ha távolabb akkor csomagként megküldjük. Ha pedig tartanál egy komolyabb bulit, akkor ne habozz, rendelj hordót, adunk hozzá csapot is!

Csapatépítés

Unalmasak a bowlingozások? Esetleg kipróbálnátok valami mást a szimulátorok helyett? Belegondoltál, hogy milyen lehet a munkatársakkal együtt sört főzni? Vagy csak szimplán közösen sört kóstolni? Programjaink könnyen alakíthatók az elképzelésekhez, keress bennünket bátran. 

hu_HUHungarian